Wysłany: Sro Sty 12, 2011 4:16 pm Temat postu: Kajak w wydaniu turystyczno-rekreacyjnym
Mój debiut na portalu, wi?c pozdrawiam wszystkich.
Je?eli jest kto?, kto p?ywa kajakiem w naszych stronach, to ch?tnie si? z nim skontaktuj? w celu wymiany do?wiadcze?, informacji czy te? z my?l? o wspólnym sp?ywie. Nie mam sportowych czy wyczynowych ambicji jednak kajakarstwo to dla mnie troch? wi?cej ni? opalanie si? i piwko w dwójce z wypo?yczalni.
Jak dot?d moje próby odnalezienia chocia? jednego kajakarza na terenie powiatu skar?yskiego nie przynios?y efektu, ale mo?e tu si? uda.
Jeszcze raz pozdrawiam
Jagmin
Czyta?em, czyta?em... Wysy?a?em prywatn? wiadomo?? do rogoza, ale nie wiem czy odpowie, do "kanadyjkarzy" nie mam ?adnego kontaktu. Wiem te?, ?e w pó? roku temu kto? ze Skar?yska urz?dzi? sp?yw Kamienn? do Ostrowca. Start przy mo?cie na Pi?knej (zdaje si?) - 3 kajaki, 5 osób. Z nimi te? nie mam kontaktu.
Sam zacz??em p?ywa?, i raczej w okolicy. Z zainteresowanymi podziel? si? skromn? wiedz? na temat znanych mi szlaków.