Poprzedni temat :: Następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Master Site Admin

|
Wysłany: Pią Cze 02, 2006 5:56 am Temat postu: Tu si? witamy |
|
|
Witam Was jako pierwszy
Zapraszam do przedstawiania si?, napisania kilku rzeczy o sobie.
Jak trafili?cie na Wortal, dlaczego go odwiedzacie, kim jeste?cie, czym si? interesujecie...
No dalej czekam na pierwszych odwa?nych ujawnijcie si?  |
|
Powrót do góry |
|
 |
qwerty Dreptak

|
Wysłany: Pią Cze 02, 2006 6:58 am Temat postu: Re: Tu si? witamy |
|
|
Master napisał: |
... napisania kilku rzeczy o sobie... |
O której osobie ?  _________________ TrustNo1 !!! |
|
Powrót do góry |
|
 |
nski Szlakowiec

|
Wysłany: Pią Cze 02, 2006 7:10 am Temat postu: |
|
|
Witajmy si?. Do Wortalu trafi?em zaproszony ze wzgl?du na w?dkarsko-rowerowe zboczenie jak mniemam. Do?o?ywszy do tego od?wie?one zboczenie fotograficzne, zami?owanie do wszystkiego, co ?yje i tak sobie jestem. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Bartek Newbie

|
Wysłany: Sob Cze 17, 2006 8:05 pm Temat postu: |
|
|
Witam.Ja do Wortalu trafilem ze skarzysko.org. Interesuje sie hisroria skarzyska i wszystkim z nim zwiazanym.Moje zainteresowanie to takze sport i numismatyka.  |
|
Powrót do góry |
|
 |
krycz Szlakowiec

|
Wysłany: Pią Mar 23, 2007 8:56 am Temat postu: |
|
|
Witam Wszystkich.
Wortal odwiedzam dosy? cz?sto od ubieg?ego roku. Uzna?em, ?e nadejsz?a wiekopomna chwila , abym móg? bra? bardziej czynny udzia?, chocia?by na forum. Tak oto i jestem.
Charakter mojej pracy nie wymaga ode mnie zbyt du?ej sprawno?ci fizycznej, wi?c dla równowagi moja pasja, to rower, rower i ... jeszcze raz turystyka.
Pozdrawiam krycz |
|
Powrót do góry |
|
 |
Master Site Admin

|
Wysłany: Pią Mar 23, 2007 8:59 am Temat postu: |
|
|
Witam na Wortalu nowego usera  |
|
Powrót do góry |
|
 |
JOYO Newbie

|
Wysłany: Pon Kwi 02, 2007 6:20 pm Temat postu: |
|
|
No witam!!! do wortalu trafilem szukajac ciekawych tras rowerowych. Moj problem polega na tym ze lubie jezdzic na rowerku ale niestety nie mam z kim bo znajomi albo nie maja rowerow albo nie maja czasu albo im sie poprostu nie chce. Jakby ktos mial jakies ciekawe pomysly i trasy to chetnie bym skorzystal z wiedzy innych. Pozdro! |
|
Powrót do góry |
|
 |
krycz Szlakowiec

|
Wysłany: Wto Kwi 03, 2007 10:09 am Temat postu: |
|
|
Siemanko JOYO
Zapoznaj si? z tematem wspólna jazda na rowerze. Mo?esz skorzysta? z propozycji STC, albo zaproponuj swoj? trask?, a wtedy b?dzie wiadomo co lubisz i jak je?dzisz
Pozdrawiam krycz |
|
Powrót do góry |
|
 |
ka_tula Dreptak

|
Wysłany: Wto Kwi 03, 2007 11:11 am Temat postu: |
|
|
Ja równie? witam
Do portalu trafi?am szukaj?c ciekawostek o naszym regionie. Zagladam tu dosy? regularnie od d?u?szego czasu... poczu?am ?e warto "uprawomocni?" ten stan.
Lubi? wypoczynek aktywny: pieszy lub rowerowy. Zawsze z aparatem.  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Master Site Admin

|
Wysłany: Wto Kwi 03, 2007 11:48 am Temat postu: |
|
|
Witam ka_tula i ciesze si?, ?e do??czy?a? do naszego grona.
Mieli?my okazj? pozna? si? na zesz?orocznym Pikniku Archeologicznym RYDNO.
Je?li kto? chcia?by wiedzie? to ka_tula jak podaje jej strona internetowa jest:
Cytat: |
Dyplomowana Czarownica ?ysogórska, biegle w?adaj?ca
j?zykiem angielskim.
Na ?yczenie wró?y oraz rzuca i odczynia uroki sprawdzonymi,
ludowymi sposobami. |
Dobrze mie? na Wortalu tak? osobowo??  |
|
Powrót do góry |
|
 |
kolo13 Spacerowicz

|
Wysłany: Wto Kwi 03, 2007 3:39 pm Temat postu: O mnie |
|
|
siema siema! Ja jestem kolo13 , trafi?em na t? stronke szukaj?c jaki? informacji o skar?yskim regionie , ale g?ównie o Suchedniowie i ??cznej. Znalaz?em tu bardzo wiele informacji ale nie ukrywam , ?e nie ma tu wszystkiego czego chcia?bym wiedzie? .
Moje zainteresowania to historia Polski i naszego regionu oraz oczywi?cie aktywna turystyka , g?ównie rowerowa. To by by?o tyle pozdro dla wszystkich .
Kolo13 _________________ kolo13 |
|
Powrót do góry |
|
 |
JOYO Newbie

|
Wysłany: Czw Kwi 05, 2007 11:19 am Temat postu: |
|
|
Hmm, ciezko powiedziec jak jezdze:) Rower (gorski) kupilem 2 lata temu i tak sobie smigam. W zeszlym roku to glownie na trasach na Swinia Gore, Szydlowiec, Bodzentyn itp. Dystans raczej niewielki, no ale samemu to sie nie chce dalej. Mam nadzieje ze sie to zmieni w tym roku. A tak przy okazji WESO?YCH ?WI?T!!! |
|
Powrót do góry |
|
 |
GzS Newbie

|
Wysłany: Wto Kwi 10, 2007 9:15 pm Temat postu: |
|
|
Witam... a ja trafi?em na stronk? kiedy?... dawno temu gdy szuka?em ju? nie wiem jakich informacji i odt?d pojawiam si? na niej czasami. Zalogowa?em si? jednak dopiero niedawno, ale jako setna osoba
A pojawiam si? bo moje hobby to turystyka (szczególnie piesza), poza tym zdarzy mi si? czasem jaki? szlak pomalowa? :] |
|
Powrót do góry |
|
 |
AsiaSkarzysko Spacerowicz

|
Wysłany: Wto Kwi 10, 2007 9:33 pm Temat postu: |
|
|
Ja natomiast trafi?am na portal nie przypadkowo ...
Twórcami i wspó?twórami portalu s? bowiem ludzie, których pasj? odk?d znamy si? z innych portali by?y wyprawy i poznawanie przyrody naszego regionu i zaowocowa?o to powstaniem tego portalu, w którym wreszcie dzi?ki uprzejmo?ci i zaanga?owaniu ludzi mo?na pozna? region na w?asn? r?ke ; tak?e w domu i w pracy !
Maj?c pewne pola odniesienia widz?, jak bogata i unikalna jest flora i fauna naszych okolic ... nie zmarnujmy szansy poznania tego, o czym niejeden mo?e tylko pomarzy? ... !
Do zobaczenia na szlaku ! _________________ Mchy i porosty s? takie urocze, bo mimo swej pozornej prostoty ci?gle s? pionierami ... |
|
Powrót do góry |
|
 |
GreenPower Spacerowicz

Dołączył: Jan 18, 2008 Posty: 12 Skąd: Radom/Szyd?owiec/Kraków
|
Wysłany: Pią Sty 18, 2008 12:12 am Temat postu: Witam |
|
|
Witam serdecznie wszystkich u?ytkowników!
Mam na imi? tomek, w tym roku ko?cz? studia le?ne na WL w Krakowie. Zajmuj? si? ornitologi?, teriologi?, czynn? ochron? przyrody, pasjonuje mnie tak?e turystyka (przede wszystkim górska) i sport. Dzia?am w Towarzystwie Przyrodniczym "Bocian".
pozdrawiam! |
|
Powrót do góry |
|
 |
|