Poprzedni temat :: Następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Pierro Spacerowicz
|
Wysłany: Pon Wrz 03, 2007 7:25 am Temat postu: XIV Maraton konecki-wra?enia |
|
|
czy s? ju? jakie? zdj?cia z maratonu koneckiego ?
Je?li chodzi o sam? imprez? to by?o extra no mo?e za wyj?tkiem pogody,deszcz troch? popsu? nam szyki.Pope?nili?my kilka b??dów je?li chodzi o tras? i by?o troch? b??dzenia i troch? ?miechu.(Brawo Karol ! jecha?em z Karolem i Jankiem)
Rajd by? pojechany w tempie lajtowym (?rednia nieca?e 27 km/h) nie by?o ?cigania by?a jazda z u?miechem.
Jedna uwaga do organizatorów.Mo?e lepiej by by?o ustali? jedn? godzin? wyjazdu dla wszystkich jak to jest w rajdzie skar?yska.Naprawd? jazda w du?ej grupie daje wi?cej satysfakcji ni? jazda samotna lub w grupkach 2 lub 3 osobowych.Ciekaw jestem co s?dz? inni ? Wiadomo ?e pozniej i tak to si? porwie ale jest pewna jasno?c na starcie. |
|
Powrót do góry |
|
|
nski Szlakowiec
|
Wysłany: Pon Wrz 03, 2007 12:24 pm Temat postu: |
|
|
Si? ju? wra?eniami podzieli?em W relacji. |
|
Powrót do góry |
|
|
cave Dreptak
|
Wysłany: Wto Wrz 04, 2007 1:07 pm Temat postu: |
|
|
wrazenia pozytywne
Na trase rajdu wystartowalem jako ostatni, bo dopiero grubo po godzinie dziesiatej, oczywiscie calosc przejechalem samotnie. Trasa 130km, w rzeczywistosci wyszlo ok 150 przez moja pomylke. Troche pogoda miejscami nie dopisala. Niestety nie moglem zostac do niedzieli. |
|
Powrót do góry |
|
|
sit9 Newbie
|
Wysłany: Sro Wrz 05, 2007 9:21 am Temat postu: |
|
|
Witam.
No my?l? ?e wra?enia wszystich s? podobne - czyli pozytywne
Cz??? zdj?? z tegorocznego KMR ju? w galerii na stronie www.galeria.pttkkonskie.pl
Pozdrawiam cieplutko. |
|
Powrót do góry |
|
|
kolarz Newbie
|
Wysłany: Sro Wrz 05, 2007 11:32 am Temat postu: |
|
|
Ja niestety nie mog?em wsi??? udzia?u w rajdzie z powodu kontuzji stopy . |
|
Powrót do góry |
|
|
cave Dreptak
|
|
Powrót do góry |
|
|
sit9 Newbie
|
Wysłany: Nie Wrz 09, 2007 7:11 am Temat postu: |
|
|
Tak, tak przypominamy ?e w dniach 14-15 wrze?nia br. odb?dzie si? w sielpi VII mBank eXtreme. na który serdecznie wszystkich zapraszamy.
Regulamin i karta zg?oszenia jak zwykle na stronie www.pttkkonskie.pl Pozdrowionka _________________ Ko?skie pozdrawiaj? Skar?ysko Kamienn? |
|
Powrót do góry |
|
|
krycz Szlakowiec
|
Wysłany: Pon Wrz 10, 2007 6:20 am Temat postu: |
|
|
Wra?enia z maratonu, jak zwykle, bardzo pozytywne. Kilkoma uwagami jednak si? podziel?. Ruchomy czas startu uwa?am za dobry pomys?, gdy? wyjazd o godzinie 7:00 jak dla mnie jest zdecydowanie za wcze?nie, natomiast rowerzy?ci, którzy chc? z ró?nych przyczyn przebywa? na trasie bardzo d?ugo, maj? tak? mo?liwo?? . Ponadto, nie jest tajemnic?, ?e kolumna rowerzystów na czynnej drodze nie powinna liczy? wi?cej jak 15 rowerów, o czym np skar?yscy organizatorzy chyba nie pamietaj? i odcinek Brzask - Bli?yn, a nawet do Odrow??a bardziej zas?uguje na miano eXtreme ni? cykliczna wrze?niowa impreza mBanku.
Nic nie stoi na przeszkodzie, ?eby chc?c jecha? w grupie zaprzyja?nionych kolarzy, odpowiednio wcze?nie dogada? godzin? startu.
Jedno, co IMO nale?a?oby zmieni?, to zdecydowane ograniczenie ilo?ci potwierdze? z trasy i mo?e wprowadzi? oznakowanie trasy, aby nie b??dzi? bez potrzeby (przynajmniej w niektórych miejscach). Ilo?? piecz?tek nie odgrywa zbyt du?ej roli dla kolarzy turystów, ale szosowcy niestety, co najmniej 8 razy musieli si? rozgrzewa? i kiedy ju? wpada?o si? w odpowiedni rytm, trzeba by?o ko?czy? peda?owanie aby szuka? sklepu z piecz?tk?, albo pyta? o drog?
... ale, za to atmosfera przy ognisku i w niedziel? na zako?czeniu imprezy sprawi?a, ?e ju? z niecierpliwo?ci? czekam na wrzesie? 2008
pozdrawiam krycz |
|
Powrót do góry |
|
|
Pierro Spacerowicz
|
Wysłany: Pon Wrz 10, 2007 12:22 pm Temat postu: |
|
|
... ale, za to atmosfera przy ognisku i w niedziel? na zako?czeniu imprezy sprawi?a, ?e ju? z niecierpliwo?ci? czekam na wrzesie? 2008
pozdrawiam krycz[/quote]
[/b]KRYCZ masz jakie? fotki z zako?czenia maratonu,widzia?em ?e w Sielpi ostro pstryka?e?
ja mam dla ciebie zdj?cie z rajdu skar?yska,przywioz? w ?rod? na trening
pozdro |
|
Powrót do góry |
|
|
krycz Szlakowiec
|
Wysłany: Wto Wrz 11, 2007 6:31 am Temat postu: |
|
|
Fotki oczywi?cie pstryka?em i mam sporo. Zrobi? Ci p?ytk?, ale czy akurat na ?rodowy trening przynios?, to nie wiem. Pogoda ostatnimi dniami jest raczej dla "kolarzy-marynarzy" . Zostawi? Ci u Tomka na manchatanie.
Mnie pogoda nie wystraszy?a i 3 ostatnie dni je?dzi?em, ale do przyjemno?ci jazda raczej nie nale?a?a. Poprzedni ca?y tydzie? rower by? w odstawce i w sobot? pojecha?em z Kazikiem B. Niestety, po sobotniej wycieczce (bo treningiem, takiej jazdy nazwa? nie sposób), moje morale bardzo spad?o. Po 30km nie mia?em si?y peda?owa? ,... ale ju? jest dobrze.
Wczoraj 70km, z czego wi?ksza cz??? niestety w deszczu, w bardzo przyzwoitym czasie
pozdrawiam krycz |
|
Powrót do góry |
|
|
tomczyk Dreptak
|
Wysłany: Nie Wrz 16, 2007 3:31 pm Temat postu: |
|
|
no to fajnie ze impreza sie udala pozdr dla wszystkich uczestnikow ze sko i nie tylko szkoda ze ja nie moglem w niej uczestniczyc z powodu choroby :/ |
|
Powrót do góry |
|
|
Robtheone Newbie
|
Wysłany: Pią Sty 11, 2008 9:06 pm Temat postu: |
|
|
Witam wszystkich.
W tym roku po raz pierwszy do??czy?em do uczestników Koneckiego Maratonu
Koneckiego. Moje wra?enia -bardzo ale to naprawd? bardzo pozytywne. Mam na my?li przede wszystkim klimat imprezy i ludzi uczestnicz?cych w tej imprezce. Atmosfera mog? powiedzie? wr?cz rodzinna. Polecam wszystkim i na pewno b?d? tam w tym roku czyli 2008.
Pozdrawiam i do zobaczenia Robert. |
|
Powrót do góry |
|
|
|